IGI חוגגת שנה בבורסה עם משרדים חדשים

IGI חוגגת שנה בבורסה עם משרדים חדשים

הסניף הישראלי של IGI - המעבדה הגמולוגית הבינלאומית, חוגג שנה של פעילות בישראל ומציין את התאריך בפתיחה חגיגית של המשרדים החדשים.

מוקדם יותר השבוע ציינו בשלוחה הישראלית של מעבדת דירוג אבני החן IGI שני מועדים משמעותיים. במקביל לציון שנה של פעילות בישראל, הושלם בשבועות האחרונים תהליך השדרוג  של המעבדה והמעבר למשרדים חדשים וגדולים יותר.

אמיר בן שחל, מנכ"ל IGI ישראל, מספר על הארוע, "ה-1 בספטמבר הוא יום משמעותי עבורנו. ב-1 בספטמבר, ציינו את סיכומה של שנת פעילות מלאה ולא פשוטה במעבדה בישראל. כשנערכנו לפתיחת המעבדה בישראל, לא היו סימנים נראים לעין למשבר הכלכלי העולמי. אולם, בחודש בו נפתחה המעבדה פרץ המשבר ומצאנו את עצמנו בעין הסערה. למרות זאת", מספר בן שחל, "שמרנו על יציבות ועמדנו בכל היעדים שהצבנו לעצמנו. למעשה, במהלך השנה האחרונה נרשם גידול מתמיד בביקוש לשירותים שלנו ובחודשים האחרונים אנחנו מתחילים לחוש במגמת התאוששות משמעותית. לנוכח הנתונים המעודדים החלטנו להרחיב את המשרדים בכדי לספק ללקוחות שלנו את השירותים הטובים ביותר".  


במסגרת ההערכות המחודשת הועברו משרדי החברה והמעבדה לקומה 31 בבניין יהלום. שטחי העבודה של המעבדה גדלו במאות אחוזים,  כח האדם הורחב וכן התווספו שירותים חדשים וביניהם חריטה בלייזר. במעבדה מציינים כי בתקופה הקרובה יתווספו שירותים נוספים.


מוקדם יותר השבוע, פתחה IGI ישראל את שעריה וחגגה את פתיחת המשרדים החדשים. מנכ"ל IGI העולמי, רולנד לורייא (Roland Lorie), הגיע כדי לחנוך את המשרדים ואליו הצטרפו, נשיא בורסת היהלומים, אבי פז, חברי הנהלת הבורסה ולקוחות המעבדה.


 
"ערכנו לאורחים סיור מודרך במעבדות החדשות והם התרשמו מן הציוד המשוכלל שנועד להבטיח תוצאות מדוייקות. המוצר שלנו מבוקש ואני בטוח שהשנה הבאה תהיה טובה יותר מזו שחלפה", אמר בן שחל.

אבי פז, נשיא בורסת היהלומים, סיפר על הארוע: "אני מברך על כל מעבדה שנפתחת בבורסה הישראלית ומשפרת את מגוון השירותים הניתן לחברים. IGI ישראל מעסיקים כ-20 עובדים ונותנים לחברים שירות יעיל ומהיר. אני מודה לרולנד לורייא, הבעלים והמנכ"ל של IGI העולמית, על האמון שהוא נותן בתעשייה הישראלית. הרחבת הסניף הישראלי הוא ביטוי לכך ש-IGI  מסמנת את העתיד של ענף היהלומים הישראלי כחיובי ביותר".

השלוחה הישראלית של IGI העולמית, היא אחת מ-13 מעבדות שמפעילה החברה בעולם. עד לפתיחתה נאלצו יהלומנים שביקשו לקבל את שירותי המעבדה להסתפק במשלוח האבנים למעבדות IGI באנטוורפן.

 
צוות העובדים IGI ישראל