ועידת הנשיאים בדובאי

ועידת הנשיאים בדובאי

הפדרציה העולמית של בורסות היהלומים (WFDB) השיקה אתר ייעודי לקראת ועידת הנשיאים שיקיים הארגון בדובאי בין התאריכים 11-13 באפריל 2011. את הועידה יארחו במשותף בורסת היהלומים של דובאי ומרכז הסחורות של דובאי.
נשיא הפדרציה העולמית אבי פז מסר כי - "דובאי מצויה בעמדה מצוינת לאירוח האירוע הדו שנתי החשוב הזה. אני משוכנע שהפגישות בדובאי יהוו חוויה חיובית עבור כל נשיאי הבורסות מכל העולם. נתוני יבוא ויצוא היהלומים של דובאי הוכפלו בערכים של כמות בסוף 2010 – שנה בה חזינו בהתאוששות של תעשיית היהלומים העולמית והמבשרת את מגמת העלייה גם בשנת 2011".

יו"ר מרכז הסחורות של דובאי (Dubai Multi Commodities Centre) אחמד בין סולאיין אמר - "אנו מקדמים בברכה את ההזדמנות לארח את ועידת הנשיאים הקרוב באחוד האמירויות הערביות. ההזדמנות הזו ממחישה את העובדה שדובאי הצטרפה בהצלחה לשורות מרכזי היהלומים המובילים בעולם".

באתר האינטרנט הייעודי ניתן לקבל חומר רקע על תכנית הועידה, על דובאי ועל תעשיית התכשיטים המקומית. בשבועות שלפני הועידה יועלה לאתר מידע נוסף בכל מה שנוגע לתוכניות, לדוברים השונים ולקורות חייהם.
 
עמוד הבית של אתר האינטרנט הייעודי של ועידת הנשיאים שתתקיים בדובאי