סייט יוני של ה – DTC מוערך בכ – 650 מיליון דולר

סייט יוני של ה – DTC מוערך בכ – 650 מיליון דולר

הקצאת היהלומים של זרוע השיווק של ענקית היהלומים דה בירס, ה – DTC, לבעלי הסייט שלה מוערכת בכ – 650 מיליון דולר. כמו כן נרשמו עליות מחירים משמעותיות של סחורות איכותיות.
אתר האינטרנט של רפפורט מדווח כי מקורות מציינים כי מחירים של יהלומי גלם מאיכות וטיב גבוה הועלו על ידי החברה בכ – 12%, בעוד מחיריהם של יהלומים זולים יותר, המכונים "סחורות הודיות" נותרו יציבים.

לאויז פריור, דוברת ה – DTC, מסרה כי בעלי סייט של דה בירס דיווחו על ביקושים חזקים גם במהלך תערוכת ווגאס וכי הם ממשיכים להיות אופטימיים לגבי תחזיות התפתחות השווקים בהמשל השנה. היא הסבירה כי חברת ה – DTC מתייחסת לתערוכת ווגאס, כמו גם אל תערוכת הונג קונג הצפויה להפתח בספטמבר, כאחד הברומטרים החשובים למדידת מצב שוק היהלומים המלוטשים.

הסייט שהסתיים ב – 15 ליוני הוא הסייט החמישי שמתקיים השנה מתוך 10 סייטים שמקיימת החברה במהלך השנה ובהם היא משווקת את הסחורות לבעלי ההקצאה שמגיעים במיוחד ללונדון על מנת לבחון את הסחורות.

יש לציין כי בתקופה הנוכחית, בה מחירי יהלומי הגלם מאמירים וקיים בשוק מחסור בגלם, בא לידי ביטוי בצרה מוחשית ביותר היתרון העסקי של בעלי הסייט להם יש הקצאה מובטחת של יהלומי גלם לאורך כל השנה. בימים אלה עסוק כל מי שמבקש להימנות על הרשימה האקסקלוסיבית של בעלי הסייט בקדנציה הבאה במילוי ההצעות והשאלונים של ה – DTC אותם יש להגיש לא יאוחר מה – 7 ביולי. אלה שיזכו להכלל ברשימה יקבלו הבטחה של הקצאת גלם לתקופה של שלוש שנים החל באפריל 2012.