מחירון יהלומים חדש ל – IDEX

מחירון יהלומים חדש ל – IDEX

יושב ראש IDEX אהוד כהן הכריז על פרסום המחירון החדש שיישא את הכותרת IDEX DIAMOND PRICE REPORT. המחירון מתעדכן בהתאם למסחר בפועל בשווקים ויתפרסם על בסיס שבועי.
על פי הפרסום של חברת IDEX, המחירון החדש מתפרסם כמענה לדרישת השוק ולפניות שנשמעות מקרב העוסקים בתעשיית היהלומים העולמית. המחירון מהווה ניתוח אובייקטיבי של המחירים המבוקשים בשווקים הבינלאומיים עבור יהלומים ברמה הגבוהה ביותר.

מחירון היהלומים של IDEX מתבסס על מאגר נתוני העסקאות והביקוש שבאים לידי ביטוי בפלטפורמת המסחר אונליין של IDEX בה פועלים יהלומנים רבים מכל העולם. בהקשר זה ציין אהוד כהן כי "המחירון מבוסס על מאגר של מאות אלפי נתונים הלקוחים מעסקאות שמתבצעות בפועל בשווקים. על נתוני אמת אלו אנו מיישמים ניתוחים סטטיסטיים ומייצרים מחירון המבוסס אך ורק על מתודולוגיות אובייקטיביות ועקביות".
 



 
אהוד כהן הדגיש בדבריו כי "אובייקטיביות ושקיפות בתעשיית היהלומים העולמית היו מאז ומעולם ערכי היסוד של IDEX". לדבריו "הגיע הזמן שתעשיית היהלומים תקבל מחירון המשקף באובייקטיביות את המתרחש בשווקים".

המחירון של IDEX מופץ באינטרנט, כמו גם במהדורה המודפסת של המגזין הבינלאומי שמפרסמת החברה והוא יהיה זמין לעוסקים בתעשיית היהלומים. המחירון כולל מחירים של יהלומים עגולים כמו גם יהלומי פנסי החל מ – 0.18 קרט ועד 5.99 קרט.

לצפייה במחירון היהלומים העגולים לחץ כאן.

לצפייה במחירון יהלומי הפנסי לחץ כאן.