מותג היהלומים פוראבר-מארק, של ענקית היהלומים דה בירס, נכנס לזירה הווירטואלית ומאפשר ללקוחות לנסות את תכשיטי היהלומים של המותג בצורה ווירטואלית באמצעות רשת האינטרנט.
השרות החדש של מותג היהלומים המכונה My Forevermark Fitting מאפשר ללקוח/ה למדוד את היהלום ולראות כיצד הוא נוצץ כשהוא משובץ בתליון על הצוואר או כעגיל על תנוך האוזן והכל באמצעות צג המחשב ואתר האינטרנט המיוחד.
השרות, המבוסס על פיתוח ייחודי, מתבצע באמצעות הדפסה של התכשיט המבוקש והחזקת גזיר הנייר שעליו מודפס התכשיט לצד האוזן (במקרה של עגילים) או בקו הצווארון במקרה של שרשרת. הלקוחות יכולים לראות את השתקפותם על המסך כשהם עונדים בצורה וירטואלית את התכשיט.
השרות החדש, שלצורך הפעלתו יש להצטייד במצלמת רשת אינטרנט ולהוריד למחשב תוכנה מיוחדת מאתר החברה, מאפשר למשתמשים לראות את עצמם בתלת מימד כאילו הם עונדים מבחר של תכשיטים של מותג היוקרה.
לצפייה בסרטון המדגים כיצד פועל השרות החדש לחץ play
המשתמשים יכולים לבחור ממגוון של 12 עיצובים ייחודיים הכוללים עגילים, טבעת ותליונים. לאחר שהתכשיט נבחר הוא "קם לתחייה" ונענד באופן ווירטואלי על המשתמש/ת.
לדברי החברה, זוהי הפעם הראשונה בה נעשה שימוש בטכנולוגיה ייחודית של הדמיה תלת ממדית מסוג זה בתחום המחשת מדידה של תליונים ועגילים.
מנכ"ל המותג סטפאן לוסייה (Stephen Lussier) התייחס להשקת השרות החדש ואמר כי "לא רק שחווית השימוש בענידת הווירטואלית ממחישה את היופי של יהלומי המותג Forevermark , אלא היא גם מהווה הישג טכנולוגי במסגרתו התכשיט זז ומתנועע ביחד עם הלקוח/ה בזמן אמת".
לצורך פיתוח והשקת השרות הווירטואלי החדש והייחודי הזה שיתף מותג יהלומי היוקרה פעולה עם חברות מובילות בתחום הטכנולוגיה והפיתוח וזאת על מנת להבטיח חוויית משתמש מושלמת.
גונת'ן צ'יפינדייל (Jonathan Chippindale) מנכ"ל חברת Holition שהייתה שותפה לפיתוח אמר עם השקת המוצר החדש כי "הלקוחות יכולים לראות בזמן אמת כיצד האור חודר לתוך היהלום ולדמיין בצורה הטובה ביותר כיצד ינוע התכשיט במקביל לתזוזותיהם ותנודותיהם בצורה של השתקפות אמתית של התכשיט הווירטואלי שכביכול "קם לתחייה".