אלרוסה עשויה להגדיל את כמות המכירות הפומביות בישראל

אלרוסה עשויה להגדיל את כמות המכירות הפומביות בישראל

מנהל המכירות הפומביות של אלרוסה – ולאדימיר לאקיב, אמר לנו במהלך סיור שערך אתמול (19.3.13) באולם המסחר של הבורסה, כי ייתכן שב-2014 תרחיב אלרוסה עוד יותר את פעילותה בישראל
ולאדימיר לאקיב – מנהל המכירות הפומביות של אלרוסה, ביקר אתמול באולם המסחר של הבורסה, והתרשם משבוע היהלומים האמריקאי והבין לאומי המתקיים באולם. לאקיב, ערך את הסיור בלוויית נשיא הבורסה – יאיר סהר ויקטרינה בריזנה - מנהלת חברת הבת הישראלית של אלרוסה בישראל - ארקוס. לאקיב עצר ליד אחדים מהשולחנות ושוחח עם המשתתפים.
 
                          
                         "הפוטנציאל כאן גדול מאוד"
                         צילום: פוקס
 
במהלך הסיור ענה בתשובה לשאלותינו, כי אלרוסה מרוצה מאוד מהמכירות הפומביות שהיא מקיימת בישראל: "בענף היהלומים הישראלי יש חברות יהלומים רבות בעלות הון, ועשרות חברים עמם אנו עושים עסקים מזה שנים רבות. אנו שמחים מאוד לקיים מכירות פומביות בישראל, משום שאנו סבורים שהפוטנציאל כאן גדול מאוד. ב-2013 יתקיימו כאן שלוש מכירות פומביות של יהלומים גדולים -10.8 קרט פלוס. יש מקום להניח, שלאור הפוטנציאל הגדול יגדל גם מספרן של המכירות הפומביות שתקיים אלרוסה בישראל, אולם זו כמובן החלטה שתתקבל במוסקבה."
 
 לצפייה בתמונות נוספות מהסיור לחצ/ו כאן