השיווק במדיה החברתית הוצג בקונגרס CIBJO

השיווק במדיה החברתית הוצג בקונגרס CIBJO

יועץ השיווק בדיגיטל של הבורסה – דורון בניטה, ויועץ התקשורת של הבורסה – יעקב אלמור הציגו בפני המשתתפים את כלי השיווק המתקדמים להפצת מסרי הארגון באינטרנט
בין שלל הנושאים שעמדו על סדר היום של קונגרס CIBJO שהסתיים אתמול בתל אביב היה גם אחד התחומים המתפתחים כיום בעולם - שיווק ברשתות חברתיות באינטרנט. יועץ השיווק בדיגיטל של הבורסה ומומחה בשיווק באינטרנט - דורון בניטה, ויועץ התקשורת של הבורסה - יעקב אלמור, הציגו ביום שלישי השבוע (7.5.13) בפני המשתתפים בכנס, את הכלים המתקדמים ביותר לשיווק ברשתות חברתיות. המשתתפים בקונגרס הביעו התעניינות רבה בנושא והפנו שאלות למרצים.
 
                        
                       יעקב אלמור ודורון בניטה
 
שימוש בכלי שיווק אלה עשוי לסייע ל-CIBJO להפיץ את מסריו ברשת האינטרנט ביעילות רבה יותר, ולזרז את משך הדיונים שמקיימות הוועדות במהלך השנה בין הכנסים השנתיים של הארגון.
 
דורון בניטה, שהתווה בין היתר מדיניות שיווק מוצלחת ברשתות חברתיות הן עבור הבורסה והן עבור מכון היהלומים, הרצה בשיתוף יעקב אלמור על הכלים הנפוצים ביותר לשיווק במדיה חברתית ובהם, פייסבוק, לינקדאין, טוויטר ויוטיוב. בעזרת כלים אלה יוכלו הוועדות של CIBJO הנמצאות בבסיסו של הארגון, והחברים בהן לעבוד ביתר יעילות.
 
"למרות שבעשור שעבר הצטיינה CIBJO בהעברת היעדים, ההישגים וההודעות שלה באמצעות אתר האינטרנט של הארגון ואתרי החדשות, הפורומים שהוקמו לעבודת הוועדות לא היו יעילים" - אמר אלמור. "כלי מדיה חברתית המתאפיינים בראייה עסקית, כמו לינקדאין, עשויים לחולל מהפך חיובי בתחום".
 
בניטה הדגים בעזרת מצגת את יעילותם הרבה של דפים עסקיים (fan page) בפייסבוק, וכיצד הצליחו הסרטונים של הבורסה ומכון היהלומים המופיעים באתר יוטיוב, להפיץ את המסרים של ארגונים אלה לקהל המשתמשים העצום ברשת. "הכלים האלה לא מיועדים לשימוש בלעדי של הדור הצעיר. אלה כלי תקשורת בין עסקית חדשים שפותחים חלון לעולם חדש של אפשרויות, ו-CIBJO יכולה להפיק תועלת רבה משימוש יומי בהם" - אמר.