טקס הרמת כוסית לכבוד ראש השנה לעובדי הבורסה
טקס הרמת כוסית לכבוד ראש השנה לעובדי הבורסה
מנכ"ל הבורסה – מוטי בסר: "כולנו חלק מתזמורת אחת גדולה, וראינו אותה בפעולה במהלך שבוע היהלומים הבין לאומי"
הבורסה קיימה אתמול (ב') בחדר ההנהלה טקס הרמת כוסית חגיגי לכבוד השנה החדשה לעובדי הבורסה, בהשתתפות נשיא הבורסה - יאיר סהר, המפקח על היהלומים - שמואל מרדכי, מנכ"ל הבורסה - מוטי בסר והנהלת הבורסה.
מנכ"ל הבורסה - מוטי בסר, עמד על חשיבותו של שבוע היהלומים האמריקאי והבין לאומי שהתקיים בשבוע שעבר, והודה לעובדים על סיועם בהצלחת האירוע. "כולנו חלק מתזמורת אחת גדולה וראינו אותה בפעולה במהלך שבוע היהלומים הבין לאומי. נמצאים איתנו כאן היום אנשים שעוסקים בעשייה יומיומית למען הבורסה ואני מודה לכם על כך".
מנהל מערכות המידע של הבורסה - יובל גור אריה, הקרין את אחד מסרטוני הווידאו שצולמו במהלך שבוע היהלומים הבין לאומי, אשר המחיש את מורכבותו של האירוע ואת העמל הרב שהושקע ביצירתו. בהמשך, הוקיר המנכ"ל בסר את עירית הינדבי מהמחלקה המשפטית של הבורסה שפורשת לגמלאות.
נשיא הבורסה בירך את המשתתפים ואמר: "ראש השנה הוא זמן מצוין להביט אל העבר, לחשוב על העתיד ולבחון את דרככם. חלק גדול מהצלחת שבוע היהלומים הוא בזכותכם. אני רואה, חש ומעריך את כל העובדים בבורסה ששייכים למשפחה אחת גדולה שחבריה תומכים אחד בשני - משפחת הבורסה. דעו שדלתי תמיד פתוחה בפניכם ושתהיה לכם שנה טובה".