ילדי הבורסה חגגו את חג החנוכה

ילדי הבורסה חגגו את חג החנוכה

לאחר הדלקת נר שני, יחד עם נשיא הבורסה -שמואל שניצר, צפו הילדים במופעים משעשעים ובלהטוטי אור מרהיבים
מאות ילדים של חברי בורסת היהלומים הישראלית הגיעו יחד עם הוריהם לחגוג באירוע חנוכה המסורתי של הבורסה, שהתקיים ביום שישי בבוקר (29.11.13) באולם דימול. באירוע השתתפו גם כ-50 ילדי בית הספר "גיל" לחינוך מיוחד בגבעתיים. את הילדים הנרגשים קיבלו בכניסה בובות ענק, הפתעות ודוכנים של פופקורן וצמר גפן מתוק.
 
האירוע נפתח בהדלקת נר שני של חנוכה במעמד נשיא בורסה - שמואל שניצר, ובהשתתפות יו"ר ועדת תרבות כללית שארגנה את האירוע – יוסי בן ציון, סגן הנשיא – בן ציון שאשו, מנכ"ל הבורסה - מוטי בסר, ומאמן קבוצת הכדורגל של הבורסה- מנשה כהן, שבירך על הנרות.
 
נשיא הבורסה - שמואל שניצר, אמר: "אני שמח לקבל כאן את כולכם, ילדים, נכדים, חברות וחברי בורסה. ברכה חמה לאורחים שלנו מבית הספר 'גיל'. חג חנוכה שמח והרבה הנאה!"
 
ראשון עלה לבמה "המלך שניר" במופע היתולי מיוחד לחנוכה, וביחד עם "יהודה המכבי"הפעילו השניים את הילדים ברוח החג. בהמשך נהנו הילדים מהמופע של "אספון - בעקבות המילים הקסומות" עם השחקן -אסף אשתר, שלימד את הילדים על כוחן של מילים באמצעות שירים וסיפורים.
 
רגע מרגש במיוחד נרשם כאשר עלה לבמה אמיר מבית הספר 'גיל' יחד עם מורתו, הודה לבורסה על האירוח ואיחל חג שמח לכל הנוכחים.לבסוף, כובו האורות באולם והחל מופע הלהטוטים "חגיגה באוויר" שכלל להטוטי אורות מרהיבים וחתם את האירוע.