מגלם למלוטש: מכירת פומבית של רפפורט תתקיים בבורסה

מגלם למלוטש: מכירת פומבית של רפפורט תתקיים בבורסה

המכירה תתקיים בשבוע היהלומים האמריקאי והבין לאומי שיתקיים בבורסה ב-6-10 באפריל; לדברי הקבוצה, הלוטשים הישראלים מצטיינים במומחיות גדולה בהפקת ערך אופטימלי מיהלומים ממוחזרים
קבוצת רפפורט, המובילה את שוק היהלומים הממוחזרים העולמי, תקיים במהלך שבוע היהלומים הבין לאומי שיתקיים בבורסה ב-6-10 באפריל, מכירה פומבית ומכירה של מלוטש בודד (single stone) שתכלול על פי התוכניות כ-2,000 יהלומים – כך הודיעה הקבוצה בהודעה לעיתונות. קבוצת רפפורט שמחה לשתף פעולה עם בורסת היהלומים הישראלית, וצופה כי האירוע ימשוך מאות קניינים מרחבי העולם. המכירה של רפפורט תספק לקניינים גישה חסרת תקדים למקור גדול של מגוון יהלומים במחירי שוק הוגנים - לשון ההודעה.
 
עוד צוין בהודעה, כי ישראל היא תומכת נלהבת בשוק היהלומים הממוחזרים (יהלומים שהיו בידי צרכנים במשך שנים רבות וחזרו לשוק, לאחר שאלה נאלצו למוכרם), בשל מומחיותם הגדולה של היצרנים הישראלים בהפקת ערך אופטימלי מיהלומים שעברו ליטוש מחדש. בנוסף ליהלומים ממוחזרים, ישתתף במכירות מלוטש שיגיע ישירות מהיצרנים במחירי "רק היום" לרכישה מיידית. קניינים שיירשמו לאירוע יוכלו גם להנות מ-4 לילות בבית מלון במימון הבורסה.
 
"בורסת היהלומים הישראלית בשילוב המומחיות של היצרנים הישראלים מהווים שוק אידיאלי למסחר ביהלומים. מדובר ביוזמה ברוכה ואנו מצפים לקדם את המסחר ביהלומים בישראל ואת שוק היהלומים העולמי", אמר מנהל המסחר הבין לאומי של הקבוצה - איזי רפפורט (Ezi Rapaport).
 
נשיא הבורסה - שמואל שניצר, אמר: "בורסת היהלומים הישראלית שמחה לשתף פעולה עם קבוצת רפפורט וליצור הזדמנות מצוינת למסחר בשבוע היהלומים האמריקאי והבין לאומי שיתקיים בישראל. אנו שמחים שזכינו לארח את המכירה המיוחדת הזו במהלך שבוע היהלומים הבין לאומי."