משלחת היהלומנים מבלגיה תאחד כוחות עם משלחת של חברי בורסת היהלומים של ניו יורק (DDC) בשבוע היהלומים הבא שיתקיים בבורסה ב-1-4 בספטמבר 2014
בורסת היהלומים של אנטוורפן (Beurs voor Diamanthandel) הודיעה כי משלחת מטעמה תשתתף בשבוע היהלומים הבין לאומי ה-4 שיתקיים בבורסת היהלומים הישראלית ב-1-4 בספטמבר 2014. משלחת היהלומנים מבלגיה תצטרף למשלחת של חברי בורסת היהלומים של ניו יורק (DDC), המשתתפים באורח קבע באירוע מיום היווסדו.
"אנו מאוד שמחים שבורסת היהלומים של אנטוורפן תשתף איתנו פעולה בספטמבר הקרוב ואני מקווה שגם באירועים דומים בעתיד", אמר נשיא הבורסה, שמואל שניצר. "לשבוע היהלומים הבין לאומי, על מהדורותיו השונות, יש מטרה אחד ממוקדת, והיא להגדיל את היקף המסחר המתנהל בין חברי הבורסות שלנו באולם המסחר, תוך הרחבת מעגל הקשרים החברתיים-עסקיים ויצירת הזדמנויות עסקיות חדשות שיוצרות ערך מוסף לחברי הבורסה."
נשיא הבורסה, שניצר, הודה לחברי הנהלת בורסת היהלומים של אנטוורפן בראשות הנשיא מרסל פרוור (Marcel Pruwer). "יחסינו עם הקולגות שלנו מבלגיה, תמיד היו נהדרים. שיתוף הפעולה הקרוב מהווה צעד נוסף בהידוק הקשרים בינינו", אמר.
לדברי שניצר, בסופו של דבר, בעסקי היהלומים הבין לאומיים סוחרים רוצים להיפגש זה עם זה באופן אישי כדי לפתח קשרים עסקיים חדשים. "קראו לנו מיושנים אם תרצו, אך עבור סוחרי יהלומים, הקשר הבין אישי הוא הדבר המהותי. למרות שאנו רגילים ובקיאים בשימוש בכלי מסחר שונים ומתוחכמים, ברוב המקרים הקשר העסקי בין שני יהלומנים מבוסס על יחסים בין אישיים, אמון וידידות. אני באמת מאמין שזה לעולם לא ישתנה", הוסיף.