מהבורסה באהבה: חברי בורסה ערכו יום כיף לילדי בית ספר רננים

מהבורסה באהבה: חברי בורסה ערכו יום כיף לילדי בית ספר רננים

על ארגון היום השמח ניצח כהרגלו, עמנואל עטר, שביחד עם עשרות חברי בורסה שגם תרמו מכספם למען האירוע, ערכו לילדים אירוע בלתי נשכח

בורסת היהלומים הישראלית, בראשות הנשיא, שמואל שניצר, ארגנה אתמול (ג') יום כיף לילדי בית ספר 'רננים' שבזכרון יעקב, המשמש כפנימיה לילדים ממשפחות קשות יום. על ארגון היום השמח  ניצח כהרגלו, עמנואל עטר, שביחד עם עשרות חברי בורסה שגם תרמו מכספם למען האירוע, ערכו לילדים אירוע בלתי נשכח.

כ-300 ילדים ו-60 מלווים התקבצו אתמול בבריכה של טירת הכרמל והטיבו את ליבם במטעמים שהוגשו כיד המלך, וכללו בין היתר למעלה מ-120 קילוגרם של בשר משובח, פיתות וסלטים לרוב, שתייה חופשית, ברד, ממתקים ועוד. בנוסף למזון הרב שהוגש באירוע, נהנו הילדים גם ממתקני גי'מבורי מתנפחים שהוקמו למענם בשטח הבריכה, בהם קיפצו ללא הרף.
 
 
 
                      
 
                  

                  

                  
  
                  
     
במהלך השנה עורכת הבורסה לילדי בית ספר רננים מגוון פעילויות ובהם ארוח במשחקי הכדורסל של מכבי תל אביב. בנוסף מסייעת הבורסה גם ברכישת צעצועים, בגדים ועוד. גולת הכותרת של פעילויות אלה היא מסיבת הסיום השנתית של ילדי בית הספר שנערכה אתמול בחסות הבורסה וחבריה. בורסת היהלומים הישראלית פועלת למען הקהילה באופן קבוע ותורמת גם לעמותות שונות, עיריות, בתי חולים ועוד.